14 februari MTB “snert” tocht

Altijd al graag een keer door de landerijen in de Wieringermeer willen fietsen? Dat kan op zondag 14 februari tijdens de MTB Die Robbentocht. Op deze dag zet Scoutingvereniging Die Robben de deuren van haar clubhuis weer open, van waaruit de MTB toertocht zal starten tussen 9.00 en 9.30 uur. De route is weer vernieuwd en zal ongeveer 45 km zijn. Halverwege is er een mogelijkheid om de route in te korten tot ongeveer 20 km.
Onderweg komt u door de koestal bij de familie Huisman, over een boerenwagen bij  de familie Beetsma en over een verrassingsobstakel bij de familie Arendonk. Onderweg staan er weer een paar fotografen om uw rit vast te leggen. De foto’s worden gepubliceerd op de Facebookpagina Scouting Die Robben MTB tocht. Het clubhuis Die Robben is gevestigd aan de Pr. Irenestraat 19 te Wieringerwerf. De auto kunt u parkeren aan de Terpstraat of de Brink.
Deelname kost € 7,00. Inschrijving is aan de start en bij terugkomst krijgt u bij inlevering van uw stuurbandje een kop snert.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.