Rabobank Clubkas Campagne

De Rabobank gaat €200.000,- verdelen over clubs in de Kop van Noord-Holland middels de Rabobank Clubkas Campagne.
Cyclingteam Wieringermeer wil hier aan meedoen om geld in te zamelen voor de activiteiten. Het geld wordt verdeeld door stemmen van de leden van de Rabobank. Maar niet iedereen die een betaalrekening heeft, is automatisch lid, dit dien je aan te vragen. Of je lid bent, kan je nakijken in internetbankieren of op de app. Dit zie je bij “Zelf regelen”, bij “Profiel” en bij “Mijn contactgegevens”. Aan het lidmaatschap zijn geen nadelen/risico’s of kosten verbonden, er zijn alleen maar voordelen!
Het belangrijkste voordeel is dat je mag stemmen bij de Rabobank Clubkas Campagne op Cyclingteam Wieringermeer. Iedere stem kan de club tientallen euro’s opleveren. Tijdens deze stem periode (van 8 t/m 28 mei 2018) kunnen leden van de Rabobank stemmen. Elk lid mag vijf keer stemmen, met een maximum van twee per vereniging of stichting.

Dus heb je een rekening bij de Rabobank, wordt dan lid via deze link: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/?c=context&lword=Kop-van-Noord-Holland
Als je een en/of rekening hebt, dan kunnen jullie allebei lid worden en krijgen jullie ieder 5 stemmen!
Wordt voor 10 april lid dan kan je dit jaar nog meestemmen.
Nadere informatie over de Rabobank Clubkas Campagne volgt via o.a. de website, Facebook en ander sociale media.